• ccuppen@cpocoach.nl

Werkwijze

Wanneer je mijn hulp inroept, heb je behoefte aan zekerheid. Mijn streven is daarom vooraf duidelijk te zijn in wat je kan verwachten en ook of het gratis is of dat er kosten mee gemoeid zijn.

Verschillende vragen
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je contact met me opneemt. Het kan zijn dat je een korte vraag hebt. Maar het kan ook zijn dat je wat uitgebreider advies wilt. En het kan zijn dat je me in wilt huren om je CPO-project vanaf het idee tot aan het opleveren van de sleutel te begeleiden (daar zijn soms subsidiemogelijkheden voor. Zie hieronder).

Korte vraag, kort antwoord
Voor het beantwoorden van een korte vraag die een kort antwoord kent, reken ik geen kosten. Dus als je me mailt of belt met een vraag waarvan voor mij het antwoord niet zo ingewikkeld is, is dat gewoon GRATIS. Ik adviseer je daarom gewoon de stoute schoenen aan te trekken en me te mailen. Mocht je vraag nu toch niet zo makkelijk te beantwoorden zijn dan leg ik uit waarom niet en wat het zou kosten om toch het antwoord te krijgen. Je zit dan nergens aan vast en bent wel een stapje verder gekomen.

Werkwijze CPO CoachSpecifiek advies
Vragen die ik niet kort en snel kan beantwoorden, zijn meestal vragen die niet algemeen geldend zijn maar die specifiek over jouw project gaan. Ik kan je makkelijk vertellen hoe je een vergunning aanvraagt maar welke vergunningen je voor jouw plan nodig hebt, kan ik niet in het algemeen beantwoorden. Ik zal naar jouw specifieke situatie moeten kijken. Ik geef dan aan wat ik denk dat ik daarvoor aan tijd nodig heb en hoeveel kosten daar tegenover staan. Dan kan je op basis daarvan beslissen of je zelf verder zoekt of mij laat antwoorden.

Begeleiding
Wanneer je wilt dat ik je tijdens (een deel van) het proces begeleid, starten we met een intakegesprek. Jij of misschien wel je hele groep, legt aan me uit waar je begeleiding bij wilt. Op basis daarvan stel ik een offerte op. Deze kun je als groep beoordelen en besluiten of je inderdaad met me wilt werken.

Nooit onverwachte kosten
Op welke wijze je me ook benadert: je maakt nooit kosten zonder dat je daar zelf mee ingestemd hebt. Ik laat het je dus altijd weten als ik meer tijd nodig heb om iets uit te zoeken en voordat ik aan de slag ga, vraag ik je of je daar de bijbehorende kosten ook wilt maken. Dat betekent dat je altijd kosteloos kan bellen (je eigen telefoonkosten uitgezonderd).

Subsidiemogelijkheden
Er zijn provincies die subsidie geven voor het werk dat ik doe: procesbegeleiding van CPO’s. Wanneer dit bij jouw CPO het geval is, kan je mijn kosten uit die subsidie betalen.


Samenbouwen aan je woondroom