• ccuppen@cpocoach.nl

Transformeren naar woningen

Ik krijg wel eens de vraag of ik niet kan helpen om die mooie oude school of dat goed gelegen leegstaande kantoorpand te transformeren naar woningen. Het antwoord erop is vrijwel altijd: ja, dat kan, maar het is ingewikkeld.

De complexiteit ligt met name in de wettelijke randvoorwaarden en aan de vaak niet passende indeling van het gebouw.

Maar bijna alles is oplosbaar. Heb je dus een goed idee en zoek je daar deskundige ondersteuning bij, dan kan ik die bieden. Ik kan de hele wettelijke riedel voor je uitzoeken en oppakken, ik kan je helpen medebewoners of fondsen te vinden en ik kan je helpen om het gebouw ook daadwerkelijk te transformeren.

Wanneer je alleen behoefte hebt aan advies of een sparringspartner, kan je ook contact opnemen. Een kort advies is altijd gratis en wanneer het meer tijd vergt, geef ik vooraf aan hoeveel tijd en geld dat gaat kosten.


Samenbouwen aan je woondroom